Cepteki ‘ayrıcalık’ yarım milyarı aştı

Mithat Yurdakul – Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Red markasının hem abonelerin uçtan uca iletişim ihtiyacını karşıladığını hem de seyahat, eğlence, yeme içme gibi pek çok alanda onlara ayrıcalıklar sunduğunu belirtti. Şahin, “Bireylerin dijitalleşmesinde Vodafone Red markamız önemli rol oynuyor” dedi. Vodafone Red’in son bir yılının değerlendirildiği toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin, şunları söyledi:

“Özellikle yurt dışı ayrıcalıklarımız çok ilgi çekiyor. Bu yıl ‘roaming’ yani dolaşım tarafında bazı yenilikler yaptık. ‘Her Şey Dahil Pasaport’ artık 131 ülke yerine 200 ülkede geçerli. Tüm faturalı müşterilerimize otomatik olarak yüklenecek ‘Yurt Dışına Hoş Geldin Hediyesi’ sunuyoruz. ‘Yurt Dışı 1 GB’ ve ‘Yurt Dışı 3 GB’ adı altında iki yeni ek paket seçeneği geliştirdik. Yurt dışındayken hattıyla ilgili sorun yaşayan müşterilerimize ücretsiz bir şekilde Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni arama imkânı sunuyoruz. Vodafone Red müşterilerimize son 1 yılda yaklaşık 502 milyon TL’lik ayrıcalık sağladık.”

Yurtdışında acil iletişim

Toplantıda, Vodafone Red’in tüm faturalı müşterilerine otomatik olarak yüklenecek ve yurt dışına ilk iniş anındaki acil iletişim ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek yeni “Yurt Dışına Hoş Geldin Hediyesi” paketiyle ilgili şu bilgiler verildi: “Her fatura döneminde aylık olarak yenilenen ve 200 ülkede 30 gün geçerli olan ücretsiz paket, 250 MB internet, 5 dakika arama ve aranma, 2 SMS hakkı içeriyor. “Yurt Dışına Hoş Geldin Hediyesi”nde yer alan 250 MB internet, arka planda diğer uygulamaların kullanılmadığı durumda, 4 saatlik WhatsApp konuşmasına ve 40 dakikalık görüntülü konuşmaya eşdeğer oluyor. Kurban Bayramı tatilinde yurt dışına çıkan müşteriler bu paketten yararlanarak toplamda 21 milyon TL tasarruf etti.”

Plajlarda indirim

Vodafone Red, yeni dönemde, “Vodafone Red’in dolu dolu yaz ayrıcalıklarıyla hayatı Red’lendir” mottosuyla eğlence, marka işbirlikleri, yurt dışı gibi alanlarda müşterilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Red’lilere Alaçatı Beach Resort, Sand&Salt Bodrum Beach ve hem Çeşme hem de Bodrum’daki MOMO Beach girişlerinde yüzde 50 indirim sağlanıyor. Red’liler, Veranda Alaçatı ve Veranda Bodrum’da beach’lerin restoran kısmında 400 TL indirimden, İzmir ve Bodrum’da BigChefs restoranlarında 1000 TL ve üzeri harcamalarda 100 TL indirimden, SushiCo restoranlarında 800 TL ve üzeri harcamalarda 100 TL indirimden yararlanabiliyor. Red’lilere ayrıca, Bilet.com’dan Yunan Adaları feribotlarında gidiş-dönüş 500 TL indirim sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir